Ex Oktatások

"A tanulás és a tudás igen fontos, de épp ilyen fontos a megszerzett tudás használata. Aki nem gyakorolja magát a gondolkodásban, nem mélyül el, annak a tudása mit sem ér. Az ilyen tudás semmilyen szellemi fejlődést, gyarapodást nem jelent, semmilyen segítséget nem nyújt a valóság igazi természetének megismeréséhez."

 

- Tendzin Gjaco -

 

A számos helyen, térben időben említettük már, hogy a robbanásbiztonság-technika örök és mozgó tudomány. Nem önálló, de nem és kizárólag valamely szakterület része. Komplex egész, melyet követni és értelmezni kell és lehet.

 

Nem tagadjuk, mi is folyamatosan tanulunk és tapasztalunk. Nem szeretnénk magunk okosabbank vagy tapasztaltabbnak mutatni, mint merünk lenni. Azonban azt fontosnak tartjuk, hogyha mi megismerünk egy szeletet ebből a tudományból, azt a lehető leginteraktívabb és szemléletesebb módon jutassuk el a partnereinkhez.

 

Bízunk abban, hogy az út amit kínálunk Számodra is érdeklődéssel bír. Gyere kérdezz és tanuljunk együtt smiley

 

training@rstahl.hu -

Hírlevél

Szeretnék hírlevelet kapni a STAHL Magyarország Kft.-től és elfogadom az adatvédelmi tájékoztatóban található adatkezelési irányelveket.

Feliratkozás

Híreink

  • 2018. 12. 20.

    Kellemes Ünnepeket

    Kellemes Karácsonyt és Békés, Boldog, sikerekben Gazdag Új esztendőt kívánunk!

  • 2018. 08. 21.

    Kiadó irodák a Kozák téren!

    Irodaházunk B épületének irodahelyiségei kiadók! Egyben, vagy külön-külön is bérelhetők. Ár: 3 000 Ft/m²  Beköltözhető: 2019. május Méret összesen: 323 m²

Minden hír

Stahl Magyarország Kft.