Szolgáltatásaink

A robbanásbiztonság-technika tudománya egyike a világ legdinamikusabban fejlődő ismeretanyagainak. Fontos a naprakészség, a megszerzett tudás, de mellette a biztonság is, hogy a megoldás irányába haladok. Ebben tudjuk segíteni partnereinket.

 

Elméleti tudás mellett a gyakorlati tudás azonos fontossággal bír – számos terepi tapasztalatunk megosztásával igyekszünk partnereink számára az optimális megoldást megtalálni minden feladatra.

 

Egy céget nem csak az jellemez, amit csinál, hanem hogy mit kezd a megszerzett tudással. Partnereinket folyamatosan tájékoztatjuk, sőt belevonjuk munkafolyamatainkba, elért eredményeket megosztjuk különböző rendezvényeken: ExFórum, ExPlan, MKE, MEE, MSZT...

 

A képviseleti tevékenységeink mellett mérnökirodaként is működünk- mérnökként veszünk részt partnereink munkafolyamatainak támogatásában. Azt oktatjuk, ami csinálunk - kollégáink oktatást tartanak robbanásbiztonság-technika kezelői, vezetői és tervezői kompetencia szinten (oktatásban partner: BME, TÜV, ExAM).

Hírlevél

Szeretnék hírlevelet kapni a STAHL Magyarország Kft.-től és elfogadom az adatvédelmi tájékoztatóban található adatkezelési irányelveket.

Feliratkozás

Híreink

  • 2018. 12. 20.

    Kellemes Ünnepeket

    Kellemes Karácsonyt és Békés, Boldog, sikerekben Gazdag Új esztendőt kívánunk!

  • 2018. 08. 21.

    Kiadó irodák a Kozák téren!

    Irodaházunk B épületének irodahelyiségei kiadók! Egyben, vagy külön-külön is bérelhetők. Ár: 3 000 Ft/m²  Beköltözhető: 2019. május Méret összesen: 323 m²

Minden hír

Stahl Magyarország Kft.