Irányítástechnika

STAHL Remote I/O Zóna 1-be – I.

 

Feladat:        Magyarországi gyógyszeripari gyár területén lévő technológiához néhány hőmérsékleti jel gyűjtése a feladat Remote I/O egységgel Zóna 1-ben. A komplett technológia robbanásveszélyes. A jelek egyenkénti kivezetése körülményes lett volna, ezért a technológia mellé kellett telepíteni az adatgyűjtést és beavatkozás eszközeit. A technológia pneumatikus vezérlése lett lecserélve eletro-pneumatikuis vezérlésre. A meglévő munkahengerek kiszolgálása és állapotuk érzékelése mellett néhány hőmérsékleti jelet is fel kell dolgozni.

 

Megoldás:     STAHL Remote I/O alkalmazása, amelyenek van Zóna 1-be telepíthető változata is. A tokozatot a gyártó a vevő igényének megfelelően összeszerelte és kompletten bizonylatolva szállította le. A hőmérsékletérzékelőknek  ebben az esetben nem szükséges robbanásbiztos kialakításúaknak lenniük. A gyújtószikramentes szabvány szerint egyszerű eszköznek tekinthetőek, s a STAHL hőmérsékleti modul bemeneti csatornáinak gyújtószikramentes védelme elegendő a robbanásbiztonság teljesítéséhez.

 

 

 

 

 

 

 

 

STAHL Remote I/O Zóna 1-be - II.

 

Feladat:        Magyarországi gyógyszeripari gyár területén lévő technológiához adatgyűjtés, beavatkozás megoldása Remote I/O egységekkel Zóna 1-ben és Zóna 2-ben. A szekrényeken visszajelzőket és kezelőszerveket is el kell helyezni. A technológia robbanásveszélyes. A jelek egyenkénti kivezetése körülményes lett volna, ezért a technológia mellé kellett telepíteni az adatgyűjtést és beavatkozás eszközeit.

 

Megoldás:     STAHL Remote I/O alkalmazása, amelynek van Zóna 1-be telepíthető változata is. A tokozatokat a gyártó a vevő igényének megfelelően összeszerelte és kompletten bizonylatolva szállította le. A STAHL Remote I/O rendszerben gyújtószikramentes és nem gyújtószikramentes ki-/bemenetű bővítőmodulok is felhasználásra kerültek a technológiához szükséges jelekhez alkalmazkodva.

 

Hírlevél

Szeretnék hírlevelet kapni a STAHL Magyarország Kft.-től és elfogadom az adatvédelmi tájékoztatóban található adatkezelési irányelveket.

Feliratkozás

Híreink

  • 2018. 12. 20.

    Kellemes Ünnepeket

    Kellemes Karácsonyt és Békés, Boldog, sikerekben Gazdag Új esztendőt kívánunk!

  • 2018. 08. 21.

    Kiadó irodák a Kozák téren!

    Irodaházunk B épületének irodahelyiségei kiadók! Egyben, vagy külön-külön is bérelhetők. Ár: 3 000 Ft/m²  Beköltözhető: 2019. május Méret összesen: 323 m²

Minden hír

Stahl Magyarország Kft.